Alpha City Residence, cel mai mare proiect imobiliar din Timiș, prinde contur – Ziua de Vest

Alpha City Residence, cel mai mare și îndrăzneț proiect imobiliare din județului Timiș, începe să prindă contur. Aflat la nord de Timișoara, în comuna Remetea Mare, la opt minute de bulevardul Take Ionescu, noul cartier va fi întins pe 14 hectare. Va avea sute de locuințe, parcuri, grădiniță, teren de fotbal, teren de tenis și, nu în ultimul rând, un impresionant centru comercial. Dezvoltatorii proiectului sunt cei de la Alpha Smart Imobiliare, care își propun ca în termen de trei ani să își pună în aplicare toate ideile.

Pentru cei care nu știu, cartierul se găsește la ieșirea din Remetea Mare, cea mai importantă cale de acces fiind cea dinspre sensul giratoriu de pe DN 6. Alte căi de acces există și dinspre vatra veche a satului, dar și dinspre Ianova, satul învecinat. La modul general, vorbim de un o suprafață de 138.000 de metri pătrați, împărțită în mai multe zone.

În ceea ce privește spațiile de locuit, sunt prevăzute locuințe individuale, duplexuri, dar și blocuri, pe o suprafață totală de aproximativ 85.000 de metri pătrați. În principiu, este urmărită o dispunere aerisită de-a lungul celor 14 străzi ale cartierului. Deși sunt parte a unui concept general, fiecare dintre cele peste 600 de locuințe va putea fi personalizată în funcție de cerințele clienților, sub atenția echipei de arhitecți.

Spațiile comerciale sunt amplasate la intrarea în cartier și vor fi împărțite în trei zone, ocupând în total 33.000 de metri pătrați. Una dintre aceste zone comerciale va fi dedicată unui mare supermarket, iar în rest vor fi amenajate restaurante, farmacii și alte mici magazine. În rest, sunt prevăzute și două parcuri care se vor întinde pe 6.500 de metri pătrați, dar și teren de fotbal și teren de tenis.

 » sursa: ziuadevest.ro