Reacția deputatului Dumitru Flucuș (AUR), după ce România a învins Ucraina cu 3 – 0: Ne-au răzbunat pentru câți de „Slava Ucraina” am auzit din partea politicienilor slugarnici!

Deputatul AUR Dumitru Flucuș a felicitat echipa națională de fotbal a României, după ce tricolorii au învins echipa Ucrainei cu 3 – 0. „Ne-au răzbunat fotbaliștii pentru câți de Slava Ucraina am auzit de la tribuna Parlamentului din partea politicienilor slugarnici!”, a declarat Flucuș.

„Am retrăit emoțiile de acum 30 de ani când generația de AUR de fotbaliști au constituit o echipă națională care impunea respect, care putea învinge orice altă echipă din lume și care a învins multe echipe naționale de prestigiu.

Felicitări sincere în mod special spectatorilor care au fost minunați și au purtat pe aripi echipa națională spre aceasta victorie extraordinară”, a scris Flucuș pe pagina sa de Facebook.

Deputatul a mai spus că, odată cu acest moment, simte că s-a declanșat „un moment de cotitură în care românii încep să își revină, să se trezească și să își recapete încrederea în ei!

Mă bucur pentru copiii mei și pentru tânăra generație că pot să se bucure și ei așa cum eu le povesteam despre ce performanțe sportive aveam odată!”, a spus acesta, în încheiere.