Radu Grădinaru (AUR), mesaj pentru români: alegerea este la voi. Alegeți o Românie fără corupție și fără grupuri de interese

Deputatul AUR Radu Grădinaru le-a transmis un mesaj tuturor românilor, care sunt așteptați anul acesta să își aleagă președintele, prin care încearcă să îi facă să conștientizeze cât de important este să facă alegerea potrivită. A venit vremea ca România să fie o țară diferită, fără corupție și fără baroni locali – iar, pentru ca acest lucru să se întâmple, românii trebuie să voteze George Simion.

Parlamentarul a transmis acest mesaj, în contextul în care George Simion și-a anunțat recent candidatura la alegerile prezidențiale de anul acesta. Liderul AUR a afirmat că e timpul pentru „un președinte energic, nu pentru ficuși, pentru îmbuibați sau turiști”.

Dumitru Flucuș consideră că alegerile prezidențiale de anul acesta reprezintă un moment de cotitură și unica șansa pentru ca România să aibă altă soartă:

„Dragi români, 2024 este anul victoriei românilor. Este momentul să ne apărăm țara. Este acum ori niciodată. George Simion este omul providențial pentru România. E vremea să te ridici în picioare, să îți recapeți demnitatea și să lupți împotriva tuturor celor care vor să te subjuge. Alegerea este la tine, la voi toți. Ori îi alegi pe ei, trăiești România lor, ori le arăți că te-ai săturat, că vrei să trăiești în România ta, a noastră. O Românie fără corupție, fără tâlhari, fără grupuri de interese și baroni locali, gata să te jupoaie.

Asta e România visată de ei, locul lor de joacă mult dorit, unde nimeni nu are voie să protesteze, iar cei care o fac sunt catalogați la unison – extremiști. Asta e țara lor, în care cetățenii sunt buni numai de furat, mințit, amăgit și batjocorit. Normal că își permit să facă ce vor, având în vedere că au impresia că deja au câștigat. George Simion trebuie să fie președintele României. Acum ori niciodată”, a afirmat deputatul.