O fetiţă a fost răpită de lângă Parcul Salca, dusă cu forţa într-o casă şi agresată sexual. Copilul a reuşit să scape, bărbatul a fost prins

O fetiţă în vârstă de 12 ani din Oradea a fost răpită de lângă Parcul Salca, în timp ce stătea la o trecere de pietoni de pe strada Seleuşului, de un bărbat care apoi a târât-o într-o casă din apropiere şi a agresat-o sexual. Fetiţa a reuşit să scape, iar bărbatul a fost prins şi arestat preventiv.

Târâtă într-o casă

Potrivit surselor BIHOREANULUI, incidentul s-a produs luni după-amiaza. Fetiţa se juca în apropierea parcului în momentul în care a fost acostată de bărbat, care a încercat întâi s-o convingă să-l însoţească, dar pentru că nu a reuşit, a prins-o de mână şi a târât-o de-a dreptul până la o casă de pe strada Căprioarei, din apropiere, unde apoi a încercat să o sărute şi să o mângâie în zonele intime. 

Copila a reuşit să iasă din casă în curtea imobilului, de unde, speriat că va începe să strige, bărbatul a lăsat-o apoi să plece. 

Ajunsă acasă, fetiţa şi-a alertat părinţii, care au sunat imediat la Poliţie. 

Prădătorul sexual a fost prins, miercuri, de poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei Oradea, care l-au reţinut pentru 24 de ore. Se numeşte Dan Miclăuş, are 66 de ani, iar joi a fost audiat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, care a solicitat la final instanţei de judecată arestarea preventivă a individului pentru 30 de zile. 

Propunerea procurorului a şi fost analizată şi admisă, în aceeaşi zi, de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Oradea, însă mai poate fi contestată de Miclăuş în termen de 48 de ore. 

Bărbatul este anchetat acum pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi agresiune sexuală. 

„A strâns-o de sâni”

Într-un comunicat transmis vineri,

 » sursa: ebihoreanul.ro