Zeci de bolnavi de cancer ținuți la coadă ore în șir. Omul plângea: își bat joc de noi

Cristina Severin prezintă pe pagina sa de Facebook o situația care arată dezastrul provocat de măsurile de protejare împotriva noului virus:

„Domnule doctor Raed Arafat, domnule Orban, sunteti siguri ca protocoalele anticovid 19 din spitale sunt ceea ce trebuie pentru bolnavii romani?

Imaginile atasate sunt de dimineata, de la Institutul Oncologic Bucuresti. Ele surprind pacientii care trebuie sa urmeze tratamentul, deci bolnavii de cancer, care stau cu orele la coada pentru perfuzii si ce mai au de facut.

Domnule Arafat, ati vorbit aseara, in emisiunea lui Ionut Cristache, despre grupuri, depistate de SRI, care urmaresc raspandirea de fake-news-uri, respectiv alterarea starii de „armonie” care domneste in Romania.

Va asigur ca fotografiile sunt reale, netrucate, facute de unul dintre pacientii care a stat mai bine de o ora la coada si mai avea mult pana sa intre in IOB.

Cred ca a si plecat.

Omul plangea si spunea ca „isi bat joc de noi”. Cred ca se referea la dumneavoastra si la guvern. De fapt, sunt sigura.
LE- Domnilor, nu mai dati vina pe manageri si directorii de spitale, zau asa, sunteti oameni in toata firea, asumati-va bune si rele. Nimic nu-i mai gretos decat un barbat cu functie care cauta vinovati.”

https://www.facebook.com/Maria.Cristina.Severin/posts/3170232789663435
%d blogeri au apreciat: