Vladimir Jirinovski, rusul exaltat care ne făcea țigani italieni și a dezvăluit data aproape exactă a invaziei lui Putin în Ucraina, moare „din cauza Covid-19” deși se lăudase că a făcut opt injecții Sputnik. Ultimul discurs: „Rusia va redeveni mare”


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

  • Vladimir Jirinovski, în vârstă de 75 de ani, a murit la 15 săptămâni după ce a dat de gol data invaziei
  • Politicianul exaltat rus se lăudase că a făcut opt injecții împotriva coronavirusului
  • S-a îmbolnăvit „grav”  de „Covid” la doar câteva zile după ce a dat în vileag în Duma de Stat planul lui Vladimir Putin de a invada Ucraina 
  • Iar asta, pe fondul zvonurilor potrivit cărora derapajul său din 22 decembrie din parlament a înfuriat Kremlinul
  • Vladimir Jirinovski, în vârstă de 75 de ani, a murit „de Covid” la doar 15 săptămâni după ce a anunțat data invaziei, în ciuda faptului că s-a lăudat că a făcut opt injecții Covid Sputnik, ca orice naționalist rus, din august 2020 încoace, scrie The Daily Mail

Jirinovski a fost internat în spital „grav bolnav” cu noul coronavirus pe 2 februarie 2022, la 6 săptămâni după ce a prezis aproape exact data la care Putin urma să invadeze Ucraina.

La 22 decembrie 2021, el le-a spus parlamentarilor ruși, într-un discurs, că invazia va începe pe 22 februarie, Chiar dacă pregătirile ereu în toi invazia a început în noaptea de 23 spre 24 februarie

„Profeția” respectivă a fost ultimul lui discurs în Duma de Stat, iar dispariția sa a survenit pe fondul zvonurilor că ar fi deranjat Kremlinul anunțând o invazie despre care Putin dorea să păstreze tăcerea.  

Președintele Dumei de Stat, Viaceslav Volodin, a anunțat miercuri, 6 aprilie, că Jirinovski a murit după ‘o boală gravă și îndelungată’ și a ținut un minut de reculegere alături de colegii din Parlament. VIDEO: 

Jirinvoski, candidat la toate alegerile prezidențiale din Rusia postsovietică, cu excepția uneia, a declarat în fața deputaților înainte de a se îmbolnăvi: „Rusia va redeveni în sfârșit o țară mare. Și toată lumea trebuie să tacă din gură și să ne respecte țara”. 

„Altfel, ne vor închide gura și îi vor distruge pe ruși mai întâi în Donbas, iar apoi în vestul Rusiei. Așa că haideți să susținem noua direcție în politica externă a Rusiei”, îndemna el la finele lunii decembrie.

„După o boală gravă și îndelungată, Vladimir Volfovici Jirinovski a încetat din viață”, a declarat el, descriindu-l pe Jirinovski ca pe un „politician strălucit și talentat” care „a înțeles profund modul în care funcționează lumea”.

Parlamentarii ruși s-au ridicat în picioare pentru a onora memoria unui politician care a candidat de șase ori fără succes la conducerea Kremlinului după căderea comunismului.

„Dimensiunea personalității sale este de așa natură încât fără el este greu de imaginat istoria dezvoltării sistemului politic al Rusiei moderne”,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

%d blogeri au apreciat: