Vlad Voiculescu cere Primăriei Capitalei, celor de sector și managerilor de spitale să nu mai facă achiziţii şi angajări

Vlad Voiculescu, copreşedinte USR PLUS Bucureşti, a cerut Primăriei Capitalei şi primăriilor de sector să nu mai facă angajări şi nici achiziţii până la învestirea noii conduceri a administraţiei locale, subliniind că demersurile actuale nu au legitimitate, informează Agerpres.

Precizările au fost făcute cu ocazia unui marş de mulţumire, desfăşurat în centrul Capitalei, la care participă reprezentanţi ai USR PLUS, din dorinţa de a le mulţumi bucureştenilor pentru încrederea acordată la alegerile locale.

„În momentul acesta, în Primăria Generală şi în primăriile de sector pare că este o atmosferă nu tocmai bună, pare că se fac concursuri pe ultima sută de metri. Rugămintea este să fie oprite imediat. Şi promisiunea este că vom controla totul de îndată ce vom ajunge la primărie. Suntem aici pentru a mulţumi bucureştenilor, dar mulţumirea adevărată pentru toţi cei care ne-au acordat încrederea vine din ceea ce vom face. Şi primul lucru pe care îl vom face este să oprim hoţia, de toate felurile”, a spus Voiculescu, consilier municipal ales.

El a cerut angajaţilor din primărie, dar şi managerilor de spitale să nu iniţieze achiziţii.

„Am vorbit de concursuri, dar în acelaşi timp ar trebui să ne uităm la achiziţii şi rugămintea faţă de toţi managerii de spital şi toţi cei din Primărie care lucrează în acest moment la achiziţii, care semnează sau care planifică să treacă prin Consiliu, (…) prin acest Consiliu rămas fără legitimitate, achiziţii, sunteţi rugaţi să vă opriţi. Tot ce se face în momentul acesta nu are legitimitate din partea bucureştenilor şi va fi controlat în detaliu. Aceasta este o promisiune”, a precizat Voiculescu.

„Încrederea pe care ne-aţi acordat-o duminica asta înseamnă că ne vom duce la îndeplinire mandatul, şi anume spunem din nou răspicat – şi le transmitem şi celor care acum semnează încă acte în primărie –

 » sursa: www.digi24.ro

%d blogeri au apreciat: