VIRAL: De ce sunt unii vaccinați magnetizați. Prof. dr. Stefano Montanari: Proteinele magnetizabile create în laborator, o posibilă cauză pentru magnetismul corpului persoanelor vaccinate. Acestea ar face din oameni „antene” de emisie-recepție. VIDEO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Profesorul italian dr. Stefano Montanari încearcă să explice ce ar sta în spatele magnetismului manifestat de persoanele vaccinate – ne amintim cum, în zona injecției, s-a constatat că se lipesc magneții de corpul unora dintre vaccinații cu serurile Covid. Potrivit lui, o cauză ar putea fi proteinele magnetizabile, care pot fi introduse în vaccinuri fără a fi detectabile ulterior. 

Într-o emisiune de la Canale Italia, cu mai mulți experți în studio, profesorul specialist în nanopatologie afirmă că proteinele magnetizabile, create în laborator, pot fi introduse în orice produs farmaceutic. Ele nu sunt detectabile cu microscopul electronic. Deși metalul se poate vedea la microscop, proteinele magnetizate sunt invizibile.

Alături de dr. Stefano Montanari (nanopatolog) s-au mai aflat dr. Mariano Amici (doctor), dr.
Antonietta Gatti (fost membru al Comitetului științific național al
Ministerului Apărării, consultant al Comisiei guvernamentale privind
uraniul sărăcit și bolile conexe, coordonator de proiecte europene și
cercetare italiană), dr. Silvana De Mari (chirurg și scriitor) și av.
Corrado Ruini (cofondator al
Academiei de Sănătate Gratuită).  

Dr. Stefano Montanari dă trei motive pentru care astfel de proteine magnetizabile ar fi introduse în vaccinuri:

1. Detectarea lor prin mijloace externe poate atesta mai fidel decât un certificat falsificabil dacă cineva s-a vaccinat sau nu;

2. Cei injectați cu proteine magnetizabile devin „o antenă” ce poate primi sau transmite semnale electromagnetice, astfel încât există posibilitatea „citirii” din afară a multor informații biometrice despre corpul lor;

3. În al treilea rând, corpul injectat cu proteine magnetizabile devine un receptor care, primind anumite semnale, ar putea fi „telecomandat”, a explicat doctorul nanopatolog într-o emisiune din care reproducem extrasul principal aici.

„Astfel de experimente noi făceam în urmă cu 50 de ani pe creiere de maimuțe, ca să inducem furia – fenomenul sham rage”, afirmă profesorul italian.

VIDEO VIRAL preluat și de ActiveNews, cu traducere în limba română, pentru care mulțumim:

Dr. Stefano Montanari, bolognez prin naștere (1949), modenez prin adopție, absolvent de farmacie în 1972 cu o teză în microchimie, a fost implicat în cercetarea aplicată în domeniul medicinei încă din timpul facultății. Este autorul mai multor brevete în domeniul chirurgiei cardiace, al chirurgiei vasculare și al pneumologiei, precum și proiectant de sisteme și echipamente electrofiziologice. A desfășurat activități de consultanță științifică pentru diverse companii, conducând, printre altele, un proiect de dezvoltare a unei valve cardiace biologice, potrivit Free Health Academy.

Din 1979, a colaborat cu soția sa Antonietta Gatti în numeroase proiecte de cercetare privind biomaterialele.

Din 2004, este directorul științific al laboratorului Nanodiagnostics din Modena,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

%d blogeri au apreciat: