VIDEO: Ucigaşul tinerei din Cluj, dat de gol de maşină: Un orădean cu spirit civic i-a văzut autoturismul în parcarea unui ABC şi a sunat la 112

Ucigaşul tinerei din Cluj, Beata Molnar, al cărei cadavru a fost descoperit în localitatea bihoreană Corniţel, a fost prins cu ajutorul unui orădean cu spirit civic, mulţumită modului prompt în care organele judiciare au gestionat criza, mediatizând din timp şi în mod transparent semnalmentele individului şi date despre autoturismul acestuia.

Urmarea? Un orădean care a urmărit ştirile şi apelurile publice ale poliţiştilor a văzut joi seara maşina căutată în parcarea unui ABC din cartierul Dragoş Vodă din Oradea, unde fugarul, Bone Ferenc, căutat de o ţară întreagă, intrase să-şi facă unele cumpărături. Mașina individului avea numere de înmartriculare doar în partea din spate. Alertat, orădeanul a sunat la 112.

Bone a încercat să fie cât mai discret, după cum arată şi înregistrarea realizată de camerele video din incinta magazinului, parvenită şi BIHOREANULUI.

Din imagini se vede cum el intră în ABC şi, imediat ce vede camera, îşi duce mâna la faţă, încercând să se ferească, însă mult prea târziu.

Imediat după apel, zona a fost verificată în amănunt de poliţiştii orădeni, iar în scurt timp, Bone Ferenc a fost găsit. Se ascundea într-un vagon dezafectat (video jos), în Gara CFR Velenţa.

De aici a fost ridicat joi seară şi condus la sediul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Bihor, de unde, apoi, a fost preluat de poliţiştii clujeni.

„În urma activităţilor investigativ-operative, dar şi a mediatizării situaţiei în cauză, bărbatul de 43 ani a fost depistat de către poliţiştii din Bihor. El a fost găsit într-un vagon de marfă dezafectat, din apropierea Gării CFR. Prezența autoturismului în zonă a fost semnalată de un cetațean, iar ulterior activitățile investigative au condus la depistarea lui”, au explicat, într-un comunicat făcut public vineri, poliţiştii din Cluj.

Documentul arată că în anchetă au fost implicaţi numeroşi poliţişti de la Serviciul de Investigații Criminale Cluj,

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: