Vedetele Radio ZU au transmis live din Oradea. Vezi întreaga emisiune! (FOTO / VIDEO)

Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ştefan şi Tea Teodorescu au transmis, vineri dimineaţa, emisiunea „Morning ZU” din faţa Teatrului Regina Maria din Oradea, unde s-au adunat zeci de orădeni dornici să le întâlnească pe vedetele Radio ZU. 

Chiar în debutul emisiunii, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan au subliniat că show-ul se ţine cu pălincă de Bihor, băutura tradiţională a zonei. Aceştia au spus şi că au venit la Oradea „să se reabiliteze”, căci au auzit că în acest oraş tot ce este vechi şi obosit se modernizează şi reabilitează. 

Echipa Radio ZU a ajuns joi seara în Oradea. Oamenii de radio au primit fani la hotel, alături de care s-au fotografiat, iar vineri dimineaţa aceştia s-au instalat cu autorulotele în Piaţa Ferdinand, de unde au transmis circa 3 ore, înainte de a pleca spre Timişoara, pentru a continua turneul prin România pe care l-au numit „RadioAventura”. 

Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ştefan şi Tea Teodorescu au avut tot felul de musafiri în „platoul” emisiunii matinale.

Orădenii au arătat încă o dată cât de se bucură de oaspeţi, astfel că pe parcursul celor 3 ore, vedetele Radio ZU au primit cafele, flori, croissante, covrigi-gigant, aperitive, siropuri naturale şi tot soiul de accesorii. 

În Piaţa Ferdinand au ajuns şi un mire şi o mireasă, care au făcut astfel o oprire inedită în ziua nunţii. 

În a doua parte a emisiunii, zeci de orădeni se adunaseră în Piaţa Ferdinand şi urmăreau emisiunea „Morning ZU” de aproape. Mai mult, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan le-au luat la dans pe nişte orădence aflate în public. 

De asemenea, oamenii de radio au ţinut ad-hoc un mic concurs de talente. Astfel, la microfon a ajuns cântăreaţa Larisa Oneţ, care tocmai a terminat gimnaziul,

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: