Vasile Bănescu s-a declarat șocat de arestarea colegului său de platou, Visarion Alexa, pentru agresiune sexuală. Vedeta TV din Militari și-a recunoscut fapta. Dumnezeu, soția lui și femeia agresată să-l ierte!


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Preotul Visarion Alexa, cunoscută vedetă TV, a fost reținut de polițiștii
din București, după ce o femeie l-a acuzat că ar fi agresat-o în timp ce
se spovedea, informează Antena 3.

În urmă cu o lună, femeia în vârstă de 37 de ani a mers la Poliție și a depus o plângere împotriva părintelui Visarion Alexa, parohul Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh” – Militari.

Tânăra le-a povestit polițiștilor că în timpul unei spovedanii, părintele ar fi încercat să o agreseze sexual.

Astăzi, preotul-vedetă a fost audiat de polițiști și reținut pentru 24 de
ore sub acuzația de agresiune sexuală. Potrivit unor surse, în fața
anchetatorilor, el și-a recunoscut acuzația.

Vasile Bănescu, colegul lui de la Trinitas TV (foto mai sus), s-a declarat șocat:

„În legătură cu Știrea referitoare la reținerea de către poliție a preotului Visarion Alexa din București in urma unor grave acuzații menționate deja in presă, vă pot spune mai întâi că vestea este una absolut șocantă.

Personal nu cunosc niciun amănunt legat de acest caz aflat acum in sfera de cercetare a autorităților care îl anchetează.

Vă pot spune doar ca Arhiepiscopia Bucureștilor va începe la rândul ei o anchetă independentă.

Dacă acuzațiile aduse preotului menționat vor fi confirmate de autoritățile judiciare, cazul său va fi judecat și de autoritățile bisericesti in cadrul Consistoriului bisericesc”, a transmis co-vedeta TV jurnaliștilor săi preferați.

Ultima emisiune a activistului vaccinist Visarion Alexa de la Trinitas TV a fost cu Mihail Neamțu despre „cum se roagă cărturarii”, Neamțu amintind probabil cum, în WC-ul pe a cărui fereastră a fost fotografiat cu Monica Macovei la sediul PDL după fraudarea Referendumului de suspendare a lui Băsescu, se ruga să iasă Tismăneanu sau Patapievici președinți, măcar la IICCMER și ICR, ca să-i deconteze turul pământului și al pantalonilor. Se pare că nu i-a purtat noroc cursantul lui Pleșu. Nu ne bucurăm deloc, pentru că Visarion Alexa este, din păcate pentru noi, Biserica Ortodoxă Română, și preot. Dar nici nu putem să nu observăm că Dumnezeu nu bate cu parul… Cine știe câți morți și mutilați a făcut cu îndemnurile lui la vaccinare, făcute chiar din biserică?!…

Ne rugăm ca Dumnezeu, soția lui și victima agresată să-l ierte!

Notăm că despre acest tip de acuze se aude demult dinspre Biserica din Militari. Dacă le-am auzit noi, desigur, doar ca zvonuri, iată, acum confirmate, cum de nu le-a auzit și colegul lui de platou, care se presupune că s-ar erija în ochii și urechile Patriarhiei?

Ne e frică să ne gândim ce șocuri l-ar mai putea aștepta pe purtătorul de cuvânt de la Patriarhie.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

%d blogeri au apreciat: