Valentin Cioromelea (AUR): Pe 1 decembrie ne vedem la Alba Iulia!

Pe 1 decembrie toți românii sunt așteptați la Alba Iulia, capitala Unirii, pentru a sărbători Ziua Națională a României așa cum se cuvine. Însă acesta nu este singurul motiv de sărbătoare, tot atunci se împlinesc doi ani de la înființarea Alianței pentru Unirea Românilor, singurul partid care a luat naștere pentru a apăra interesele românilor de pretutindeni.

În acest context, senatorul AUR Valentin-Rică Cioromelea a lansat o invitație către toți românii:

„Alba Iulia, sosim! Pe 1 decembrie ne vedem în templul și simbolul României Mari. Alba Iulia este locul în care cetățenii acestei țări se simt cu adevărat mândri că sunt români, locul unde s-a desăvârșit idealul național, unitatea tuturor românilor din regiunile istorice.

Vă așteptăm din toate colțurile țării pentru a sărbători cea mai importantă zi a anului pentru istoria și patrimoniul cultural a României, Ziua Națională a României. Haideți să arătăm unitatea pe care acest popor o are, respectul pentru jertfa făcută de eroii căzuți pe fronturile ce au pus mai presus propria ființă datoria față de țară”, a transmis senatorul AUR.

Începând cu anul 1990, românii sărbătoresc Unirea Transilvaniei, Banatului, Crișanei și Maramureșului cu Regatul Român, cel mai important act politic din istoria României, care s-a înfăptuit pe 1 decembrie 1918.

%d blogeri au apreciat: