Vacanță de lux în Turcia: Amna și Andreea Antonescu, pe plajele din Antalya (FOTO / VIDEO)

Cunoscutele artiste Amna și Andreea Antonescu și-au petrecut săptămâna în resorturi de lux din Antalya, pe unele dintre cele mai frumoase plaje, unde marea se află la poalele munților. Acestea au publicat pe rețelele de socializare zeci de fotografii în costume de baie, invitându-și fanii în vacanță…

Cele două cântărețe și-au petrecut vacanța împreună, Amna fiind însoțită și de fiul său de 6 ani. Ele au fost cazate întâi la NG Phaselis, un hotel cu un un concept Ultra All Inclusive din regiunea Kemer, care a fost construit în timpul pandemiei. Resortul este unul impresionant, cu 480 de camere, piscine, zonă SPA, dar și o plajă cu o priveliște impresionantă, de unde se văd și munții.

În timp ce solista trupei André s-a fotografiat pe plajă și la piscină, Amna a publicat o înregistrare video pe Instagram unde se vede cum personalul de la resortul de lux duce la piscină șampanie, fructe tropicale și dulciuri.

Vineri, Amna a publicat o altă înregistrare video în care îi invita pe fanii săi să o urmărească până la balconul unei vile, de unde se putea observa o priveliște ademenitoare. 

Artistele și-au continuat sejurul organizat de agenția Hello Holidays în Antalya petrecându-și nopțile la The Land of Legends, un hotel din cel mai cunoscut lanț hotelier din Turcia – Rixos, unde se află și cel mai mare parc de distracții din țară.

Cele două au petrecut și o zi la un alt hotel al lanțului Rixos, în regiunea Belek, unde Amna s-a fotografiat lângă o barcă înconjurată de palmieri.

În ultimele zile de vacanță româncele au petrecut la hotelul Spice, beneficiar al unui luxos decor oriental, din zona Belek, unde au profitat de temperaturile ridicate și au stat la plajă.

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: