Un orădean şi-a tatuat „Covid-19” pe braţ, ca amintire din pandemie. A primit și vaccinul în aceeaşi mână (FOTO)

Un orădean şi-a făcut un tatuaj ieşit din comun, pentru a-şi aminti de provocările din timpul pandemiei. În urmă cu o lună, când s-a decis să se vaccineze anti-Covid, el a luat o altă hotărâre importantă: să-şi tatueze pe braţ „Covid-19”, alături de o mască de gaze stilizată. 

„L-am făcut cu o lună în urmă, când m-am hotărât că mă voi vaccina (n.r. – anti-virusului SARS-CoV-2). Este un tatuaj permanent”, spune Oliver Trif, care lucrează într-un salon din Oradea. 

De ce a făcut un asemenea gest? „Pentru că am trăit cu toţii într-o perioadă grea, nimicitoare şi pentru oameni şi pentru economie. Am supravieţuit şi m-am vaccinat. Am vrut să am o amintire…”, se destăinuie el BIHOREANULUI. 

Oly, cum îl ştiu prietenii, mai are pe corp alte 50 de tatuaje, majoritatea cu însemnătate deosebită, inclusiv tatuaje făcute în amintirea mamei lui, care s-a stins din viaţă în urmă cu 10 ani. 

Joi, orădeanul s-a dus să primească prima doză de vaccin Pfizer la centrul deschis în parcarea mallu-lui ERA Park. Medicii şi asistentele de acolo au fost surprinşi când Oly şi-a descoperit braţul pentru a primi serul anti-Covid. „Au venit vreo 15 persoane şi m-au pozat”, spune el.

Orădeanul a primit apoi doza de ser Pfizer, plasată lângă noul tatuaj. Spre deosebire de sceptici, el unul şi-a dat seama că e mai interesant să ai „Covid-19” pe braţ decât în organism…

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: