Un copil de 9 ani a vândut limonadă timp de 3 ani pentru a dona banii unui adăpost pentru animale

Un băiețel de 9 ani a vândut limonadă timp de 3 ani și a reușit să strângă aproape 2.000 de dolari pentru un adăpost pentru animale

Ben Miller, un băiețel din Idaho, Statele Unite, a reușit să strângă 1.950 de dolari după ce a vândut limonadă timp de 3 ani la un stand improvizat amplasat în fața casei sale.

Foto: CNN

Ideea campaniei de strângere de fonduri a băiețelului a început în 2019, când acesta a vizitat Idaho Humane Society, un adăpost pentru animale, împreună cu bunica sa. „Am văzut că unele pisici nu aveau jucării”, a declarat tânărul antreprenor într-un interviu acordat CNN. El plănuise deja să deschidă un stand de limonadă, dar apoi a decis că va dona încasările adăpostului pentru ca aceștia să poată cumpăra tuturor pisicilor jucării și alte lucruri necesare.

Citește și: Un baietel de cinci anisori vinde inghetata pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer

Pentru donația din acest an, el a dus o pungă de plastic plină cu o sumă uriașă de 1.150 de dolari în numerar, la adăpostul de pisici, bani care se adaugă la donațiile sale anterioare de 600 de dolari în 2021 și 200 de dolari în 2019. Ben a luat o pauză de la a vinde limonadă în 2020, din cauza pandemiei de coronavirus. Donația va fi folosită pentru îngrijiri veterinare, hrană și alte bunuri pentru pisici, potrivit Idaho Humane Society.

După al doilea an în care Ben a condus standul de limonadă, adăpostul pentru pisici a lăudat eforturile sale pe conturile de socializare, atrăgând alți iubitori de animale care i-au trimis donații lui Ben printr-un serviciu de plată mobil,

 » sursa: qbebe.ro

%d blogeri au apreciat: