Un băieţel de 2 ani şi-a împuşcat mortal tatăl în Florida

Un băieţel de 2 ani şi-a ucis accidental tatăl în Florida, după ce a tras cu o armă încărcată lăsată nesupravegheată de părinţii lui. Mama a fost pusă sub acuzare, au informat luni autorităţile locale.

Polițiștii care a venit la locul tragediei au găsit-o pe mamă, Marie Ayala, în timp ce-i făcea masaj cardiac soţului ei, Reggie Mabry. Bărbatul era împușcat. El a fost dus la spital, dar nu a mai putut fi salvat.

Polițiștii au crezut iniţial că bărbatul de 26 de ani s-a împuşcat singur, dar cel mai mare dintre cei trei copii le-a spus anchetatorilor că cel care a tras este copilul de 2 ani, a declarat şeriful comitatului Orange, John Mina, într-o conferinţă de presă.

Pistolul se afla într-un rucsac pe care Reggie Mabry îl lăsase nesupravegheat pe jos. Copilul l-a găsit și şi-a împuşcat tatăl în spate, în timp ce acesta era la computer, se arată în documentele instanţei. Cei cinci membri ai familiei, printre care o fetiţă de 5 luni, se aflau în aceeaşi cameră la momentul evenimentelor.

Ambii părinţi erau eliberaţi condiţionat după mai multe infracţiuni de neglijare a copilului şi consum de droguri, a subliniat şeriful.

„Proprietarii de arme care nu le țin în siguranţă sunt doar la o fracţiune de secundă distanţă de aceste tragedii”, a afirmat el.

Tragedia din Florida s-a produs în timp ce în SUA sunt dezbateri intense privind reglementarea armelor de foc, după mai multe atacuri armate mortale într-un supermarket, un spital și o şcoală primară.

Nu este singura tragedie de acest fel în Statele Unite. În august 2021, un copil de 2 ani a confiscat o armă lăsată într-un rucsac, înainte de a-și împușca mama în cap, în timp ce ea era în mijlocul unei întâlniri pe Zoom,

 » sursa: www.replicaonline.ro

%d blogeri au apreciat: