Tragedie în sport! Poloistul orădean Andrei Drăghici a decedat în timpul unui meci la doar 23 de ani

Poloistul orădean Andrei Drăghici, legitimat la Dinamo, a încetat din viață sâmbătă, în timpul unui meci din Superliga de polo disputat împotriva echipei Rapid București în bazinul Giulești.

„Clubul Sportiv Dinamo este îndoliat”

Potrivit unui anunț făcut sâmbătă pe pagina de Facebook a clubului Dinamo, în jurul orei 12, sportivul de 23 de ani a acuzat o stare de rău, după care a ajuns cu greu la marginea bazinului unde a fost ridicat pe brațe de jucătorii ambelor echipe.

Cadrele medicale și angajații serviciilor de urgență au încercat mai bine de o oră să îl resusciteze pe sportiv înainte de a-i declara decesul.

„Clubul Sportiv Dinamo este îndoliat de vestea teribilă primită în această după-amiază. Cu puțin înainte de ora 12, în timpul meciului din Superliga de polo dintre echipele Rapid București și Dinamo, disputat în bazinul Giulești, unul dintre jucătorii noștri a acuzat o stare de rău. Cu greu, acesta a ajuns la marginea bazinului, unde a fost ridicat, în stare de inconștiență, de jucători de la ambele echipe. Cadrele medicale aflate la fața locului și cele sosite ulterior în urma apelurilor de urgență au încercat timp îndelungat să-l resusciteze, însă după aproximativ o oră a fost declarat decesul”, a anunțat sâmbătă CS Dinamo București pe pagina oficială de Facebook.

Potrivit comunicatorilor clubului „tânărul poloist făcea sport de mai bine de 15 ani și nu avea probleme de sănătate cunoscute”.

„Îmi e rău!”

Reprezentanții clubului au confirmat pentru presa centrală numele sportivului decedat doar după ce familia acestuia a fost înștiințată.

Potrivit unei relatări Digi Sport, tragedia a avut loc în repriza a patra a meciului când, după un atac la poarta echipei Rapid, jucătorii dinamoviști s-au repliat în apărare dar Andrei Drăghici a rămas lângă poarta rapidiștilor.

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: