Senatori AUR, în vizită la șantierul podului rutier din Brăila

Senatorul AUR Andrei Hangan, a efectuat o vizită, alături de colegii săi, la șantierul podulului rutier suspendat de la Brăila, construit peste Dunăre. La momentul finalizării, acest ambițios proiect de infrastructura va fi cel mai lung din România şi al treilea din Europa după lungimea segmentului central și va face legătura dintre Brăila şi oraşul Măcin din judeţul Tulcea.

„Constructia podului va îmbunătăţi în mod clar calitatea vieţii în regiune, prin trasee rutiere mai scurte şi mai sigure, fluidizarea traficului, dezvoltarea zonei din punct de vedere turistic prin facilitarea legaturii cu Delta Dunarii, litoral și alte obiective din zona, precum și conexiuni mai simple către Moldova şi către Ucraina”, a declarat Andrei Hangan, în urma vizitei.

Totodată, finalizarea podului suspendant va atrage și avantaje de ordin economic, în special din punct de vedere investiții.

„Pe termen lung, va aduce avantaje de ordin economic prefigurând o mult mai intensă activitate în Zona Liberă, care pare deja că începe să ia avânt printr-o serie de investiții. Lucrarile avansează vizibil și sper că vor fi finalizate conform termenelor stabilite”, a mai spus senatorul AUR.

%d blogeri au apreciat: