securitatea Moldovei poate fi asigurată numai prin Unirea cu România – CURIERUL ROMÂNESC

Securitatea Republicii Moldova poate fi asigurată numai prin Unirea cu România, susține Marius Lulea, vicepreședinte al Alianței pentru Unirea Românilor:

„Securitatea românilor majoritari în Republica Moldova se poate asigura numai prin Unirea cu România.

Oligarhia politică de la Chișinău insistă să păstreze o graniță nedreaptă numai pentru a avea o „țară” doar a ei. În acest timp majoritatea politică și-a dobândit cetățenia română, copiii lor locuiesc în cele mai scumpe orașe ale Europei, beneficiază din plin de statutul de cetățean român. Cel mai probabil cu toții își vor aduce aminte de ce drepturi au când vor trece Prutul ca să nu apere pământul strămoșesc.

Fac acest lucru pentru a deține controlul oligarhic asupra vieții a 4 milioane de români. Cumva situația seamănă perfect cu cea din România.

Pe 27 martie 2018 parlamentul României a votat o invitație la Unire, ascunsă bine de politicienii de la Chișinău pentru a nu fi obligați să facă același lucru. Practic România a deschis calea.

Securitatea în regiune se poate asigura numai dacă România este un stat întreg și puternic. Nici la București nu mai putem continua cu dezmățul politic. Avem oameni de valoare și ei trebuie să conducă,

 » Citește tot articolul pe Curierul Românesc.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: