S-A AFLAT! 1.219.335.093,89 EURO – SUMA ȘOCANTĂ plătită de români pentru vaccinurile „GRATUITE”, „SIGURE ȘI EFICIENTE” din care cele mai multe zac nefolosite și expirate. Peste 6 MILIARDE LEI și peste 1 MILIARD și DOUĂ SUTE MILIOANE EURO. DOCUMENT OFICIAL


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

După bomba zilei cu Arafat, care nu este șeful DSU legal și toate actele semnate de el în pandemie sunt FALSE, iată că vine și a doua bombă a zilei:

Guvernul a dat marți publicității, în premieră,
date despre numărul tuturor vaccinurilor „anti-Covid” cumpărate de
România de la debutul pandemiei și cât i-au costat și încă îi mai costă pe români serurile experimentale, „gratuite”, „sigure și eficiente”, care au produs numeroase decese în România și încă mai produc. Iată că tot mai avem de plătit, și nu numai în vieți omenești!

Pentru că, deși pandemia s-a terminat și nimeni nu se mai vaccinează, contractele secrete perfectate și instrumentate de troika vaccinistă Cîțu-Arafat-Gheorghiță au în prevederile lor noi achiziții, de milioane de doze!

Reamintim că ActiveNews este singura publicație din România care a prezentat costurile serurilor experimentale „anti-Covid” „gratuite” publicând în exclusivitate, în urmă cu aproape un an, pe 9 aprilie 2021, CONTRACTELE SECRETE cu PFIZER și MODERNA.

Conform documentelor UE publicate de ActiveNews, prețul pentru Pfizer era de 15,50 euro per doză plus TVA și costul unui ser Moderna era de 22,50 USD.

Potrivit documentului oficial pe care îl preluam și publicăm în format PDF AICI, Cîțu a plătit din banii noștri pentru o doză de  Pfizer 67,77 lei în 2021 și 96 de lei în 2022 și pentru o doză de Moderna 133,7 lei bucata până în 2022.

Costurile vaccinurilor „gratuite” arată astfel:

Total 6.032.660.377 (peste 6 miliarde) LEI

Respectiv 1,219,335,093.89 (peste 1 miliard 200 milioane) EURO

Reamintim că un spital ridicat de la zero costă circa 400 de milioane de euro. Practic, Guvernele Orban- Cîțu și Ciucă-Ciolacu au aruncat la coș 3 spitale noi nouțe.

Documentul guvernamental original transcris, o „notă de informare” aflată pe masa Guvernului și consultată de ȘTIRIPESURSE.RO, arată următoarele:

1. România a semnat să cumpere și va plăti peste 80 de milioane de doze de
vaccinuri anti-coronavirus până în anul 2023. Astfel, statul român s-a
angajat să ia în total 80.679.219 de doze vaccin de la companiile
Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson&Johson, dar și doze de vaccin
cu care nu s-a vaccinat niciun român (Valneva și Novavax). Nota de plată
pentru statul român este mai mare de 1 miliard de euro: 6.032.660.377
de lei.

2. Majoritatea dozelor de vaccin (47.912.039 de doze)
încă nu au ajuns în România, în condițiile în care centrele de vaccinare
se închid pentru că numărul românilor care merg să se vaccineze scade
pe zi ce trece.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

%d blogeri au apreciat: