românii sunt sătui să fie mințiți și păcăliți – CURIERUL ROMÂNESC

Iulian Urban : „Ma „someaza”‘ mai multi simpatizati PLUS, sa spun ce parere am despre faptul ca AUR este „partidul serviciilor”‘ si votantii lui sunt tot „‘oameni ai serviciilor”.

Frati dragi, ca suntem frati pana la urma,

Hai sa o gandim logic : ati vazut voi ca vreodata un „‘partid al serviciilor”‘ sa fie executat public, in TOATA MASS-MEDIA autohtona, zilnic, cum este executat partidul lui George Simion ?

A fost executat vreodata un partid politic de catre TOATA MASS-MEDIA [ care nu este asa, nu are nici un singur ofiter sub acoperire in randul ei…] , asa ca AUR ?

Trecand peste situatia actuala in care PNL, cumparand mass-media, primeste zilnic ‘laudatio” in presa, niciodata nu a existat o asemenea solidaritate a presei impotriva unui partid si asta trebuie sa ne arate cum stau lucrurile cu adevarat!

Ati vazut voi vreodata ca un „”partid al serviciilor”‘ sa fie indicat de TOTI ceilalti actori politici din Romania, ca fiind ceva ce incomodeaza, ce nu trebuia sa fie acolo , sau cum a spus Iohannis „Nu stiu de unde au venit si nu stiu ce vor ” ?

Adica daca toate panselutele ,

 » Citește tot articolul pe Curierul Românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: