Ringo Dămureanu (AUR): Spunem NU implicării României în războiul din Ucraina. Interesul românilor primează

Deputatul AUR Ringo Dămureanu demontează zvonurile apărute în mediul online, potrivit cărora AUR ar fi votat în favoarea trimiterii de armament în afara țării. Dămureanu a afirmat răspicat că AUR se opune atragerii României în conflictul dintre Rusia și Ucraina. „Interesul românilor trebuie să primeze”.

Deputatul a punctat faptul că, dacă actualul Guvern își propune sancționarea Moscovei, poate face acest lucru prin demiterea ministrului Energiei, Virgil Popescu, care trimite banii românilor către firmele oligarhilor ruși care au acaparat sectorul energetic. „Acest război se va câștiga economic, nu cu MIG-urile noastre care nici măcar nu mai decolează”, a adăugat Dămureanu.

„Alianța pentru Unirea Românilor nu este de acord cu trimiterea de armament către Ucraina. Considerăm că România nu trebuie să intervină într-un război care nu îi aparține. Solidaritatea României cu statul vecin în fața agresiunii militare ruse trebuie să se reflecte în acordarea de ajutor umanitar. AUR reamintește că în Ucraina sunt peste 500.000 de români care trebuie protejați și despre care nu s-a discutat la întâlnirea electorală dintre premierul Ciucă, președintele PSD Marcel Ciolacu și șeful statului ucrainean Volodimir Zelenski”, a transmis biroul de presă al partidului AUR.

%d blogeri au apreciat: