Ridicol: Oficiu poştal, inaugurat cu un sobor de preoţi, covor roşu şi pâine şi sare (VIDEO)

Un oficiu poştal din judeţul Mureş, care a fost zugrăvit şi modernizat, a fost inaugurat cu un spectacol ridicol. La eveniment a fost adus un covor roşu, au participat un sobor de preoţi, iar invitaţii au fost primiţi cu pâine şi sare.  

Evenimentul a avut loc la oficiul poştal nr. 9 din Târgu Mureş, situat în cartierul Dâmbu Pietros, unde în ultimele trei luni au avut loc lucrări de modernizare şi zugrăvire. Investiţia s-a ridicat la circa 240.000 de lei, proiectul fiind derulat de Sucursala Regională Braşov a Poştei Române, notează site-ul de ştiri Mures.ro.

Inaugurarea oficiului modernizat a avut loc joi, la eveniment participând prefectul judeţului Mara Togănel, viceprimarul municipiului Târgu Mureş, Alex Gyorgy, ba chiar şi şeful Companiei Naţionale Poşta Română, Horia Grigorescu.

La intrare invitaţii au fost aşteptaţi cu un covor roşu şi cu pâine şi sare. „Este un sediu care să răspundă necesităţilor pe care le au angajaţii şi clienţii Poştei Române, păstrând, totodată, şi această doză de autenticitate a Poştei Române”, a declarat Grigorescu.

După declaraţii, directorul şi alte două invitate au tăiat panglica de inaugurare, în timp ce la microfon se striga „La mulţi ani oficiul de poştă 9. Să fie de bun augur. Felicitări!”. 

Vezi imagini de la eveniment:

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: