Protestul „Pentru Păduri” deranjează autoritățile din Sebeș – George Simion

Autoritățile municipiului Sebeș au încercat să pericliteze buna desfășurare a protestului programat sâmbătă, 23 mai la fabrica Kronospan, menționând că nu avem voie să manifestăm și să nu transformăm acțiunea într-un miting. Daniel Gheorge-Rusu, primarul comunei Șpring, județul Alba a purtat discuțiile și negocierile cu autoritățile municipiului Sebeș și pe care le-a comunicat în cadrul emisiunii live, organizate aseară, 20 mai.

“Ni s-a spus foarte clar că avem voie, dar să respectăm legea. Au fost câteva dispute, primirea a fost execrabilă, am purtat discuțiile lângă un teren de sport, nu în incinta primăriei așa cum ar fi fost normal. Noi le-am explicat reprezentanților primăriri Sebeș și forțelor de ordine că astfel de proteste vor fi făcute sub o formă sau alta, acum sau mai târziu. Cât despre oameni, ei așteaptă și nu mai pot fi opriți. Nimic nu mai poate opri românii. Oamenii au plecat din starea aia de frică, și-au dat seama de marea prosteală a acestei pandemii și și-au făcut buzunarele groase, în timp ce noi stăteam izolați în case. Cum să nu fie autoritățile din Sebeș împotriva acestui protest dacă sunt susținute financiar de Kronospan”, a spus primarul comunei Șpring, Daniel Gheorghe.

Organizăm sâmbătă, 23 mai, protestul pentru salvarea pădurilor României, la Sebeș, la poarta Kronospan! Vom lua toate măsurile privind păstrarea distanței sociale între participanți. Pe 23 mai dovedim suveranitatea și arătăm că ne pasă de aurul verde al României.

Preluat: https://georgesimion.ro/stiri/2575/protestul-pentru-paduri-deranjeaza-autoritatile-din-sebes/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: