Primarul Sectorului 1 trebuie să se asigure că străzile sunt curate iar Nicușor Dan că este căldură în case – CURIERUL ROMÂNESC

Despre asaltul gunoaielor și lipsa apei calde și a căldurii în București1.

În ce privește situația salubrizării pe raza Sectorului 1 Alianța pentru Unirea Românilor – filiala București denunță jocurile de culise care se fac pe tema salubrizării în Sectorul 1, în dauna cetățenilor.

Prima datorie a unui primar este să se asigure că treburile cetății sunt eficient administrate.

Putem să înțelegem că în mandatul trecut nu s-a lucrat așa cum ar fi trebuit, putem înțelege că au fost semnate contracte supraevaluate, putem înțelege că este nevoie ca aceste contracte să fie reziliate.

In acelasi timp, AUR – filiala București consideră că este inadmisibil ca lupta dintre actualul primar și vechile administrații să afecteze bunăstarea, sănătatea și siguranța cetățenilor.

Primarul Sectorului 1 trebuie să se asigure că străzile sunt curate și să rezolve problema contractelor de salubrizare supravelauate fără ca cetățenii să resimtă această luptă sub forma mizeriei si a focarelor de infecție în apropierea caselor lor.

Sectorul 1 și Bucureștiul merită o administrație serioasă care are soluții și nu o administrație care se foloseste chiar de la început de mandat de problemele orasului pentru lupte politicianiste.

Asigurarea curățeniei pe străzile Sectorului 1 trebuie să aiba loc în paralel cu demersurile pentru a avea contracte corecte de salubrizare.

 » Citește tot articolul pe Curierul Românesc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: