PRIAevents a organizat Gala Fermierilor Români, eveniment național, de importanță pentru fermierii români în 27 mai 2021

PRIAevents a organizat Gala Fermierilor Români, eveniment național, ce a avut loc online și on-site la București în 27 mai 2021 la ASAS de la ora 10,00, iar începând cu ora 10,30 a fost transmis LIVE pe Facebook PRIAevents. Au fost abordate subiectele cele mai importante pentru comunitatea acestora și au fost reuniti fermierii din întreaga tară.

Partenerii principali ai evenimentului au fost: Kaufland, Alpha Bank, Groupama Asigurări și Dentons, iar parteneri au fost LAPAR, Asociatia Cultivatorilor de Cereale si Plante Tehnice judetul Iasi, Garden Center Grup si UNSAR.

”În cadrul evenimentului am dezbătut alături de fermieri, autorități si companii conexe si am găsit cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare, dar am descoperit si oportunitățile pe care le pot avea și, de asemenea, am pus fermierii in legătura cu finanțatorii si supermarketurile si am găsit soluțiile de colaborare.

Așadar, am organizat cel mai important eveniment destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar si dezvoltării fermierilor din România din acest an și puteți urmări LIVE transmisiunea galei de premiere si a discursurilor care vor au avut loc on-site pe pagina de Facebook PRIAevents, accesând link-ul https://fb.watch/5LJPWGK4KY/.

Pria Gala Fermierilor din România a reunit comunitatea agricolă românească într-o ceremonie extrem de prestigioasă transmisă în direct dintr-o locație cu semnificație deosebită pentru agricultură: Academia de Științe Agricole și Silvice, partener de tradiție al galei.

Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea, calitatea, seriozitatea și schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultură”, spun organizatorii.

În cadrul evenimentului premii au primit:

Agricultură inteligentă și inovativă – sector vegetal

  • Petrodial SRL

Agricultură inteligentă și inovativă – sector zootehnic

  • Codrea Maria Maruni

Investiții agricole integrate – sector vegetal

  • Berăria Artizanală Sibiu

Femei în agricultură

  • Popica Crinela Alina

Investiții în pomicultură cu sprijin PNDR

  • Lubest SRL

producție suine

  • Cooperativa Agricola Siliștea

 sere legume

  • Agrotop

 Educație

  • FAZAKAS MIKLOS

Rolul Asociațiilor

  • Liceul Tehnologic “Cezar Nicolau” Branesti

Pentru câștigători,

 » sursa: ziuadevest.ro

%d blogeri au apreciat: