Președintele Franței, atacat cu roșii în timpul unei vizite într-o piață (VIDEO)

`

Părerea noastră

Folclor de Bihor

Mircea Chirila

Dacă ar fi să amplasăm industria nunților într-un singur oraș, cel mai potrivit ar fi Mariupol. Asta pentru că, la așa oraș, așa industrie. Ceea ce părea cel mai bun biznis, unde cererea mereu a fost mult mai mare ca oferta, a picat în cap din cauza pandemiei.

Cu tupeu

Florin Ciucaş

Deşi practic meseria asta de trei decenii, azi, mâine, nu încetează să mă minuneze un fenomen permanent manifest în politica românească: modul în care se autodevorează coaliţiile de partide ajunse la guvernare, făcându-se cioburi înainte de-a apuca să furnizeze ceva substanţial naivilor de electori. A fost boala CDR-ului, a fost a USL-ului, este a guvernării de azi şi va fi, probabil, şi a celei de mâine…

Zic şi eu

Adrian Cris

Nu-i frumos să invoci confesiunea cuiva, dar cred că pentru Alexandru Kiss, fostul președinte al Consiliului Județean Bihor, care sărbătorise Paștele cu două săptămâni în urmă, cea trecută chiar a fost o săptămână luminată.

Newsletter

Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:

Spune ce crezi

Ce părere aveți despre Oradea Arena, prima sală polivalentă a orașului cu peste 5.000 de locuri?


Conferinţele Dilema veche la Oradea, în perioada 5-7 mai 2022: despre Comedia lumii


Târgul de Paşti Oradea îşi aşteaptă vizitatorii începând de mâine, 15 aprilie

De stiut

Colțul juridic

Mircea Ursuta

În urmă cu câteva luni, arătam că o lege care prevedea soluţionarea online a plângerilor contravenţionale a fost declarată neconstituţională, în urma unei obiecţii de neconstituţionalitate invocată de Guvernul României.

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: