Poliţist inculpat: Un controversat „om al legii” din Bihor, judecat pentru că a şofat beat criţă şi a fugit de colegi

Poliţistul salontan Florin Vida, cel care în urmă cu câţiva ani devenea vedetă după ce BIHOREANUL a dezvăluit că hărţuise sexual două adolescente de 15 ani, trimiţându-le sms-uri deocheate, a ajuns în faţa instanţei, însă nu pentru mesajele porcoase expediate fetelor, pe care le-a făcut „boanghine ordinare”, „ieftine” şi „piese folosite de toţi strungarii”, doar fiindcă n-au pus botul la textele lui.

Pentru acea poveste, bărbatul a scăpat doar cu o sancţiune disciplinară. În schimb, acum, e judecat pentru că într-o seară a şofat beat criţă prin Salonta cu farurile stinse, „împleticit” şi claxonând, fugind de agenţii rutieri şi apoi baricadându-se în locuinţă ca să nu fie dus la analize de sânge.

Poliţistul a comis isprava pe 28 noiembrie 2020, când i-a băgat în sperieţi pe ceilalţi şoferi de-au sunat oamenii la 112, de teamă ca „gradatul” să nu omoare pe cineva în cursa lui nebună.

Procurorii n-au reuşit să stabilească ce alcoolemie a avut Vida, tocmai pentru că acesta a fugit, ceea ce explică şi motivul pentru care l-au trimis în judecată sub acuzaţia de a fi refuzat recoltarea de probe biologice, faptă pedepsită cu închisoare de la 1 la 5 ani. Să fie cât a fi, ar zice Bihorel, care nu vrea neapărat ca Garcea să ajungă după gratii, dar crede că trebuie trimis în privat.

La aşa comportament, e clar că nu mai are ce căuta în haina statului…

Articole pe aceeași temă:

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: