Paleologu despre românii din Piața Victoriei: demenți. în lumea lor paralelă se luptă cu o dictatură imaginară

Mesaj ofensator al lui Theodor Paleologu trimis către românii care au ieșit în aceste zile în Piața Victoriei:

„După demenții din Piața Victoriei, inconștienții din Parcul Herăstrău. Care-i diferența?

Primii au o ideologie și servesc o cauză. Mă rog, „ideologie” e mult spus pentru cocktailul de obsesii, frustrări, sloganuri și aberații din capul lor. Dar în lumea lor paralelă se luptă cu o dictatură imaginară și se văd pe ei înșiși ca eroi ai libertății.”

El face în mod similar referire și la românii care au ieșit în parcurile din București:

„Cei din a doua categorie sînt tineri care vor să se distreze în îngrămădeală și hărmălaie. Li se rupe, nu le pasă. Sînt rebeli fără o cauză.

Partea proastă este că și unii și alții întîrzie, de fapt, progresiva revenire la normal. Istoria se repetă, pentru că oamenii nu învață din ea. În toate epidemiile în care s-au aplicat măsuri de izolare a intervenit un moment în care unii n-au mai suportat să stea în casă. Și, inevitabil, a urmat de fiecare dată un al doilea val de îmbolnăviri”.

Theodor Paleologu a fost candidatul lui Traian Băsescu, din partea PMP, la funcția de președinte al României, unde a reușit să obțină puțin peste 5% din voturile românilor, puțin peste Kelemen Hunor și mult sub Mircea Diaconu.

Preluat: https://60m.ro/paleologu-despre-romanii-din-piata-victoriei-dementi-in-lumea-lor-paralela-se-lupta-cu-o-dictatura-imaginara/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: