Ororile din Shanghai, la începutul celei de-a treia săptămâni de lockdown agresiv: Oamenii se aruncă pe geam de disperare, în timp ce foametea a cuprins orașul, iar grija autorităților e să omoare câinii și pisicile de apartament. VIDEO


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Autoritățile comuniste ale orașului chinez Shanghai au început să lupte cu oamenii și cu animalele sub pretext că luptă cu noul coronavirus. Închidere definitivă în casă, rație de hrană, confiscarea și omorârea câinilor și pisicilor de apartament, internarea în lagăre Covid a celor bolnavi și debarasarea de cadavrele celor care s-au aruncat de la balcon sunt doar câteva dintre fețele „binelui” oferit de regim persoanelor individuale în numele unui „bine” colectiv, mai mare, numit pompos „strategie ZERO Covid” (care nu înseamnă și ZERO victime, din păcate). Ca să-i mulțumească regimului pentru atâta „bine” cu care îi fericește, locuitorii din Shanghai au ieșit seara pe balcoane, dar nu ca italienii care cântau serenade în primăvara anului 2020 ca să le treacă de urât în lockdown, ci ca un cor al strigătelor venite parcă din Infern. Nu din cel al lui Dante, ci din cel al lui Scaraoțchi. VIDEO:  

Pentru că oamenii care noaptea cântă ziua zboară, iar un regim nu se poate proslăvi în lipsă de supuși și nici Xi Jinping nu poate fi liderul în viață al unui popor care-și ia viața, înțeleptul partid comunist a început să dea semne că-și va „relaxa” măsurile extreme de închidere a Shanghaiului, care astăzi au intrat în cea de-a treia săptămână.   

Până acum, închiși în case erau doar „asimptomaticii” la Covid, care pierdeau astfel și accesul la tratament pentru eventualele boli reale de care sufereau, iar cei infectați erau duși în locuri de carantină îndepărtate, copiii sub 7 ani fiind separați de părinții lor, ceea ce a stârnit indignarea diplomaților occidentali. Ale căror țări de origine nici n-au scos câinii polițiști să muște protestatarii anti-restricții, nici n-au declarat stare de război împotriva șoferilor de camion, nici nu și-au pus cetățenii să aleagă între serul experimental și contractul de muncă sau, ca în Austria, între vaccinarea forțată și pușcărie pe banii „contravenientului”. În rest, au fost anti-comuniști mai tot timpul, având grijă să clădească un comunism cu față umană la ei acasă. (articolul continuă dedesubt)

Revenind însă în China, trebuie menționat că la blocurile pe care le-ați văzut în filmări  doar doi voluntari pentru fiecare scară au avut voie să iasă afară pentru cumpărături în fiecare zi, timp de maximum două ore, după cum a relatat The Daily Mail. Vă dați seama cât de bine erau satisfăcute nevoile sutelor de locatari, dacă au știut să-și exprime „mulțumirea” atât de vocal de la fereastra apartamentului. De fapt, vocea e suprema dovadă că foametea nici n-a existat, pentru că cine poate „cânta” atât de susținut pe burta goală?

Pe de altă parte, localnici la fel de „bine” hrăniți ca cei cu aptitudini muzicale au dat și probe de aptitudini sportive,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

%d blogeri au apreciat: