Oradea și Sânmartin, fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii majore de termoficare

Folclor de Bihor

Mircea Chirila

Nu ştiu dacă, potrivit poveştii lui Jules Verne, există „Căpitan la 15 ani”, dar ştiu sigur că există căpitan pensionat la 45 de ani. Acum câţiva ani, când se zvonea că se schimbă legile, am asistat la o epidemie de pensionări. Am întâlnit mulţi poliţişti care, incapabili să treacă brusc la statutul de pensionari, în virtutea obişnuinţei, se trezeau cu noaptea-n cap şi veneau la piscină să facă mişcare. Plesneau de sănătate şi arătau pregătiţi mai degrabă de însurătoare decât de pensionare.

Cu tupeu

Florin Ciucaş

Deşi practic meseria asta de trei decenii, azi, mâine, nu încetează să mă minuneze un fenomen permanent manifest în politica românească: modul în care se autodevorează coaliţiile de partide ajunse la guvernare, făcându-se cioburi înainte de-a apuca să furnizeze ceva substanţial naivilor de electori. A fost boala CDR-ului, a fost a USL-ului, este a guvernării de azi şi va fi, probabil, şi a celei de mâine…

Zic şi eu

Adrian Cris

Cu chiu, cu vai, Spitalul Judeţean din Oradea a anunţat publicului larg, miercurea trecută, rezultatul licitaţiei pentru angajarea unei firme de management care să-l conducă, după înghiţirea Municipalului, în următorii patru ani. 

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: