oligarhia de la Chișinău ține Moldova în insecuritate. UNIREA e soluția – CRITICII.RO

Marius Lulea, vicepreședinte AUR, susține că numai Unirea cu România poate garanta securitatea cetatenilor Republicii Moldova.

„Securitatea românilor majoritari în Republica Moldova se poate asigura numai prin Unirea cu România.”

Marius Lulea acuză clasa politică de la Chișinău că blochează acest proces normal pentru a-și atinge propriile interese oligarhice:

„Oligarhia politică de la Chișinău insistă să păstreze o graniță nedreaptă numai pentru a avea o „țară” doar a ei. În acest timp majoritatea politică și-a dobândit cetățenia română, copiii lor locuiesc în cele mai scumpe orașe ale Europei, beneficiază din plin de statutul de cetățean român. Cel mai probabil cu toții își vor aduce aminte de ce drepturi au când vor trece Prutul ca să nu apere pământul strămoșesc.

Fac acest lucru pentru a deține controlul oligarhic asupra vieții a 4 milioane de români. Cumva situația seamănă perfect cu cea din România.”

Marius Lulea aduce aminte și de votul dat de parlamentul României pe 27 martie 2018 și care deschidea calea Unirii din partea României:

„Pe 27 martie 2018 parlamentul României a votat o invitație la Unire, ascunsă bine de politicienii de la Chișinău pentru a nu fi obligați să facă același lucru. Practic România a deschis calea.

Securitatea în regiune se poate asigura numai dacă România este un stat întreg și puternic. Nici la București nu mai putem continua cu dezmățul politic. Avem oameni de valoare și ei trebuie să conducă, nu grupări infracționale de escroci. Poate se vor trezi și partenerii noștri că ar fi mai bine să aibă parte de parteneri serioși decât de escroci pe post de slugi obediente”.

 » vezi mai mult pe www.CRITICII.ro

%d blogeri au apreciat: