O minune! Cum se simt gemenele siameze din Michigan după ce au fost separate

Un cuplu a aflat că va avea gemene siameze

Alyson și Paul Irwin (din Michigan, SUA) se pregăteau să devină părinți pentru a doua oară. Când Alyson era în săptămâna 20 de sarcină, a efectuat o ecografie în urma căreia a aflat că era însărcinată cu gemene siameze. Conform informațiilor disponibile pe site-ul „news.com.au”, primele reacții ale mamei după ce a primit această veste au fost: „Ce ați spus? Cum a fost posibil? Am izbucnit în lacrimi. Aveam atât de multe întrebări, care ne frângeau inima. Oare bebelușii noștri vor supraviețui? Dacă da, oare cum va arăta viața lor?”

Alyson Irwin insarcinata alaturi de sotul ei Phil si de fiica lor cea mare Kennedy

Soților Irwin li s-a recomandat să se adreseze specialistilor din cadrul „Michigan University”. Fetițele lor erau unite în zona pieptului, de la stern până la buric.

Medicii au constatat că gemenele puteau fi separate

În săptămâna 25 de sarcină, medicii i-au anunțat că era posibil ca gemenele să fie separate. Inimile lor erau foarte apropiate, Alyson dând detalii despre situația de atunci într-un interviu pentru „TODAY”: „Medicii ne-au zis că inimile lor erau extrem de apropiate, dar că totuși erau separate. Acesta era un factor decisiv. Întrucât inimile erau separate, exista o șansă.”

Inițial, anumiți medici le-au spus părinților că, după operația de separare, fetițele ar fi putut să supraviețuiască doar cu ajutorul unui ventilator. L-au întâlnit curând pe chirurgul pediatru George Mychaliska (de la Spitalul de Copii „C.S. Mott”), care s-a oferit să-i ajute. 

Stând de vorbă cu „TODAY”, mama a ținut să aducă în prim-plan temerile și incertitudinile din acea perioadă: „Simțeam că mă aflam în cel mai mare roller coaster. Era ca și cum aș fi fost în fața unei lovituri de bici…

 » sursa: qbebe.ro

%d blogeri au apreciat: