O mamă din Timișoara s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii ai ei în brațe. Niciunul nu a supraviețuit

Tragedie în Timișoara! O femeie a sărit cu copiii ei, de 3 și 6 ani, de pe un bloc de 10 etaje

O femeie în vârstă de 32 de ani a sărit, în această dimineață, de pe un bloc de 10 etaje, împreună cu cei doi copii ai săi de 3, respectiv 6 ani. Potrivit opiniatimisoarei.ro, tragedia s-a petrecut puțin înainte de ora 10.00 dimineața, pe bulevardul Dâmbovița, într-un cartier de la marginea Timișoarei.

Foto: Facebook

Câțiva vecini i-au găsit inconștienți pe cei trei în fața blocului și au sunat imediat la 112, iar la fața locului au intervenit rapid patru echipaje SMURD. Femeia și băiețelul au murit pe loc, iar fetița încă mai prezenta semne vitale la sosirea echipajelor. Din păcate, ea s-a stins câteva minute mai târziu, în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viața.

Foto: Facebook

„La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime, 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical”, au transmis reprezentanții ISU Banat.

Citește și: Două adolescente s-au aruncat de la etajul 13 al unui bloc. Ce au scris în biletele de adio

Ce a împins-o pe femeie să comită o asemenea tragedie

Cei care locuiesc în blocul de pe care s-a aruncat femeia împreună cu copiii săi spun că aceasta nu locuia acolo. Ei sunt de părere că ea a intrat în clădirea respectivă special pentru a-și pune capăt zilelor și povestesc că,

 » sursa: qbebe.ro

%d blogeri au apreciat: