O firmă din București se va ocupa de modernizarea Portului Luminița!

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a atribuit pe 15 septembrie a.c., un contract ce prevedere supervizarea proiectării și execuției pentru modernizarea capacității de operare din Portul Luminița. Câștigătoare a fost desemnată societatea TPF Inginerie, administrată de Constantinescu Marian Ion și belgianul Spitaels Thomas Francois, o firmă abonată la banii statului. Valoarea totală a contractului este de 1.259.000 lei.

Administrația Canalelor Navigabile a demarat procedura în vederea modernizării Portului Luminița și, implicit, a drumului de acces spre port. De supervizarea proiectării și execuției se va ocupa o firmă din București, fiind vorba despre TPF Inginerie, administrată de Constantinescu Marian Ion și belgianul Spitaels Thomas Francois. Valoarea totală a contractului este de 1.259.000 lei. Modernizarea portului include: extinderea capacității de operare cu două dane, modernizarea drumurilor de acces spre port și mutarea drumului la dane prin spatele platformelor de operare pentru a nu limita lățimea acestora, reabilitarea danelor existente etc.

TPF Inginerie este administrată de Constantinescu Marian Ion și belgianul Spitaels Thomas Francois. Anul trecut, societatea a avut cifra de afaceri de peste 12 milioane de lei și profit de aproape 900.000 lei.

Andreea VREJOIU

 » sursa: www.replicaonline.ro

%d blogeri au apreciat: