O fetiță de 9 ani cu Down a devenit model Burberry după ce medicii au spus că nu va putea să meargă sau să vorbească niciodată

O fetiță cu sindrom Down a devenit model Burberry la doar 9 ani!

Roni Littman s-a născut în urmă cu 9 ani cu sindrom Down, iar medicii le-au spus încă din start părinților săi că este foarte probabil ca aceasta să nu poată să meargă sau să vorbească vreodată. Însă la 17 luni, spre surprinderea tuturor, Roni a început să facă primii ei pași. La vârsta de 5 ani ea învăța deja să schieze și nu a durat mult până să semneze primul contract ca model, după ce mama ei a trimis, în 2017, câteva poze cu ea unei agenții de casting.

Foto: instagram.com/ronilittman_zebedee

Roni este departe de a fi timidă în fața camerei de filmat și a fost deja model pentru River Island, Asda George și TK Maxx. Este, însă, pentru prima oară când micuța apare într-o campanie pentru un brand de lux percum Burberry.

Citește și: Toți medicii mi-au spus că bebelușul meu cu sindrom Down nu va trăi, dar iată-l acum!

Iar mama lui Roni, Shelley, în vârstă de 46 de ani, nu poate fi mai mândră de fiica ei, despre care spune că a „spulberat toate așteptările”, după ce medicii erau convinși că ea „nu va putea face niciodată anumite lucruri” din cauza diagnosticului său. De asemenea, femeia este încântată de faptul că tot mai multe branduri, precum Burberry, încurajează diversitatea și devin mai incluzive prin campaniile lor.

Foto: instagram.com/ronilittman_zebedee

„Sunt atât de mândră de ea – a depășit toate așteptările. Când s-a născut, ni s-a spus că s-ar putea să nu fie capabilă să meargă sau să vorbească. Dar ea a sfidat șansele și continuă să își depășească limitele.

 » sursa: qbebe.ro

%d blogeri au apreciat: