North-American Economic Club Timișoara – Autumn Meeting 2022 – Ziua de Vest

Hotel Atlas Timișoara a găzduit întâlnirea trimestrială a Clubului Economic Nord American din Timișoara, cu o largă participare de membri și invitați.

Au fost prezenți atât din cadrul clubului și a sferei de business nord-americane, cât și din mediul universitar, Corpul Consular Timișoara și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură din Timișoara.

Din partea mediului universitar au participat la eveniment Prof. Univ. Dr. Florin Drăgan, rectorul Universității Politehnica Timișoara și Prof. Univ. Dr. Flavia Barna, prorectorul Universității de Vest din Timișoara. De asemenea, a participat la eveniment și Dl Ovidiu Megan, directorul Asociației Timișoara 2023, capitală Europeană a Culturii.

Cu această ocazie, Clubul Economic Nord-American a primit noi membri în rândurile sale și și-a prezentat agenda pentru toamna 2022: continuarea proiectului LEADERSHIP ACADEMY demarat în primăvară, în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara, precum și analiza oportunității organizării unei misiuni economice de promovare a Timișoarei și a Regiunii de Vest a României în Statele Unite ale Americii și în Mexic – a explica dr. Adrian Bădescu, fondatorul clinicilor Medicis Timișoara.

Comentarii

comentarii

 » sursa: ziuadevest.ro