Nimeni nu a vrut să semneze anuarul copilului său. Mama lui, însă, a avut ceva de zis

Nimeni nu a vrut să semneze anuarul copilului său, așa că mama lui a luat măsuri! Ce s-a întâmplat după, a întrecut orice așteptare

Atunci când Cassandra Ridder și-a luat băiatul de la școală, a văzut că acesta nu era la fel de vesel ca de obicei. Copilul jovial și plin de viață se transformase într-un băiat trist și dezamăgit.

cody ridder

„Voia doar să asculte muzică”, mărturisește mama lui Brody pentru today.com. Neștiind ce se petrece cu fiul ei și dorind să afle mai multe, fără să pună prea multă presiune, femeia l-a întrebat pe acesta cum i-a fost ziua. Apoi, și-a amintit că primise, mai devreme în acea zi, un e-mail în care se anunța că elevii vor primi albumurile de final de an acasă. L-a întrebat pe Cody ce mesaje i-au scris colegii săi în anuarul respectiv. În acel moment, ochii micuțului s-au umplut de lacrimi.

Citește și: Copiii și bullying-ul: 15 întrebări puse copilului ale căror răspunsuri îți dezvăluie adevărul

„A spus că i-a întrebat pe copiii din clasa lui dacă vor să semneze în albumul său și unii au spus categoric nu”, a dezvăluit mama lui Brody. „Câțiva dintre colegii lui de clasă și-au notat numele – dar nu i-au transmis niciun mesaj. Nimic despre cât de deștept, amuzant și grozav este el. Și-a scris singur un mesaj care sună cam așa: Mi s-a rupt sufletul”, a mai spus femeia.

Ridder a spus că Brody, care adoră șahul, scrima și dinozaurii, stă singur la prânz și se joacă tot singur în pauză. Ea a spus că colegii săi nu îi înțeleg cu adevărat interesele.

„Este foarte intelectual, iar copiii din grupa lui de vârstă au probleme în a relaționa cu el”,

 » sursa: qbebe.ro

%d blogeri au apreciat: