Momentul zilei: mama surprinde pisica familiei în timp ce îi face masaj bebelușului

Pisica familiei a fost surprinsă în timp ce îi făcea masaj bebelușului

Încântată de ce a văzut, o mamă a realizat o filmare cu copilul ei și cu pisica familiei, postând filmulețul pe o rețea de socializare

Femeia a avut ocazia să-și vadă pisica într-o ipostază cu totul inedită: în timp ce îi făcea masaj bebelușului. Simpatica pisică și-a folosit lăbuțele pentru a-l masa pe spate pe copil, ce stătea întins pe burtă pe un pat. Uimită de ceea ce se întâmpla, mama copilului a stat și a filmat tot ce s-a petrecut în camera în care se aflau bebelușul ei și pisica. 

pisica-neagra-ce-îi-face-masaj-pe-spate-unui-bebelus-ce-sta-pe-burtica-pe-un-pat

Sursă poză: twitter.com/DeepFriedToes_

La un moment dat, glumind, ea a întrebat dacă nu cumva deranja, dar nu a primit niciun răspuns, pisicuța continuând să-și vadă conștiincioasă de treabă, masând pe spate copilul. 

Ulterior, mama a încercat să găsească și o altă modalitate de a-i distrage atenția pisicii: a ciocănit ușor. Singurele reacții pe care le-a putut sesiza au fost următoarele: copilul a deschis ochii, iar pisica a ridicat capul. 

Mai jos poți urmări câteva imagini din filmarea acestei mame, din care se poate sesiza cât de concentrată era pisica pentru a-și duce la capăt „misiunea”: aceea de a-i face masaj micuțului.

pisica-neagra-cu-alb-ce-îi-face-masaj-pe-spate-unui-bebelus 

Surse: correctng.com, myinfo.com.gh

Sursă poză principală: twitter.com/DeepFriedToes_

 » sursa: qbebe.ro

%d blogeri au apreciat: