Modelele din Rusia îşi taie genţile Chanel de mii de euro, revoltate că brandul s-a retras din ţară (VIDEO)

Modelele din Rusia îşi taie în faţa camerei de filmat a telefoanelor mobile genţile Chanel de mii de euro, revoltate că brandul s-a retras din ţară după invazia Ucrainei.

„Sunt împotriva rusofobiei”

Tinerele au acuzat casa de modă de rusofobie, lipsă de respect faţă de clienţii ruşi, şi spun că nicio geantă nu merită cât dragostea lor faţă de ţara lor.

Potrivit dcnews.ro, curentul a fost lansat pe Instagram de actriţa şi prezentatoarea TV Marina Ermoshkina, cu peste 299.000 de urmăritori. „Când cumpărau lucruri din magazinul Chanel, ruşilor a început să li se ceară să semneze o hârtie umilitoare că nu vor purta niciodată acest brand în Rusia”, a reclamat actriţa într-o înregistrare.

Ca atare, ânăra şi-a distrus poşeta cu o foarfecă după ce a spus că „nicio geantă, niciun singur lucru nu merită dragostea pentru patria mea, nu merită respectul pentru mine, sunt împotriva rusofobiei, sunt împotriva unui brand care susţine rusofobia”.

„Bye-bye, Chanel!”

Exemplul a fost urmat de DJ Katya Guseva, cu 500.000 de urmăritori pe Instagram, care a spus că şi-a dorit mereu o geantă Chanel, dar acum o distruge în faţa camerelor de luat vederi pe cea pe care o are, în semn de protest.

„După ce am aflat despre politica mărcii faţă de ruşi, am decis să scot aceste genţi din viaţa de zi cu zi până când situaţia se va schimba şi să susţin provocarea lansată de Marina Ermoshkina!”, a transmis Guseva.

Tânăra şi-a distrus geanta Chanel, însă a precizat că „prin acest videoclip nu fac apel la distrugerea lucrurilor niciunui brand, vreau doar să spun că nicio geantă, niciun singur lucru nu merită dragostea mea pentru patria mea şi respectul meu pentru mine”.

La fel ca făcut şi fotomodelul Victoria Bonya,

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: