Moarte subită în direct pe Facebook: Politicianul Gheorghe Iancu a decedat în timpul unei emisiuni cu alți 11 participanți care, ocupați să dezbată prăbușirea României, nu au observat COLAPSUL acestuia


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

După cum ActiveNews a tot atras atenția, românii vor cădea ca muștele. Încă o moarte subită face înconjurul Internetului, pentru că, spre deosebire de altele, aceasta s-a întâmplat chiar pe Internet. Mai exact, în timpul unei reuniuni pe Zoom cu 12 participanți, transmise în direct pe Facebook. Unul dintre aceștia, Gheorghe Iancu, în vârstă de 69 de ani, secretar general al formațiunii politice „Uniunea Populară Social-Creștină”, a suferit în timpul filmării de sâmbătă ceea ce pare a fi o congestie cerebrală, succedată de stop cardiac, agonizând pe scaun în văzul și ignoranța celor 11 interlocutori, care tocmai discutau despre … „Prăbușirea României”. Cu români prăbușindu-se în timpul „emisiunii”. Incidentul a fost remarcat de jurnalistul Horațiu Rădulescu, cu 32 de ani vechime în presă, el însuși realizator de „emisiune” pe o altă platformă online, România Civică TV.

Redăm parțial mărturia acestuia: „Iuliean Horneț, inventator și președinte al Partidului Românilor de Pretutindeni, deține o platformă pe care o denumește „post de televiziune”! În pagina de pe Facebook, de prezentare a partidului, scrie că este „Organizație non-guvernamentală (ONG)”, și mai scrie că „PRP este un partid de centru stânga, cu valori social-democrate și progresiste inspirate din valorile altor partide de centru-stânga și progresiste din Europa și din lume”.  (…)

Sâmbătă 9 aprilie, Horneț pe post de moderator al propriei „emisiuni” cu „moderator adjunct” o individă pe nume Mihaela Meresi, a încărcat ecranul telefoanelor, P.C-urilor, laptop-urilor, tabletelor cu imaginea a 12 persoane, adică ei, „moderatorii”, și zece „invitați”! Și timp de peste două ore în așa-zisul „live”, și încă alte 35-40 de minute după închiderea acestuia, au discutat de te doare mintea! Un ghiveci total, greu de auzit și de înțeles. 

Numai că în timpul așa zisei „emisiuni” un invitat a murit în direct, și nimeni nu a făcut nimic timp de aproape o oră și jumătate, chiar dacă omul se prăbușise într-o parte pe scaun și … normal, dinspre el numai tăcere. Este vorba de Gheorghe Iancu, Secretar General la „Uniunea Socială Popular Creștină”, care începând cu minutul 55 al emisiunii a agonizat nebăgat în seamă de nimeni, chiar dacă acest lucru se vede evident… Stop cardiac, precedat de congestie cerebrală. Un om, un patriot s-a stins „în direct” în nepăsarea „moderatorilor”!

Aveți în foto argumentele care susțin ceea ce v-am spus. Pe centru – sus, lângă Horneț se vede o parte din umărul omului prăbușit! Am și filmarea dar este prea lungă. Poate pentru procurori nu este…”, a scris jurnalistul Horațiu Rădulescu pe Facebook.

 

Duminică, 10 aprilie, partidul al cărui secretar general a fost bărbatul decedat sâmbătă în timpul „emisiunii” a transmis condoleanțe familiei acestuia într-un mesaj postat online:

„Partidul Uniunea Populară Social Creștină,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

%d blogeri au apreciat: