Mi-am dat seama că de fapt urăsc numele pe care i l-am pus copilului meu

„Urăsc numele pe care i l-am pus copilului meu. Ce fac acum?”

Alegerea numelui unui copil reprezintă o decizie extrem de importantă și este destul de ușor să te simți copleșit de multitudinea de alegeri, care sunt practic infinite. Când a venit vorba de numele fetiței sale nou-născute, Carri Kessler nu a ezitat. A existat un singur nume asupra căruia ea și soțul ei au căzut de acord, și amândoi l-au iubit: Ottilie.

„Am o prietenă în Marea Britanie pe care o cheamă Ottilie și mi s-a părut tare frumos. De când am auzit acest nume am vrut să îl folosesc”, a declarat mămica pentru TODAY. În maternitate, însă, femeia a început să aibă îndoieli în ceea ce privește numele ales pentru fetița ei. Ea povestește că, dacă până atunci ea și soțul ei nici nu voiau să ia în calcul altă variantă de nume pentru bebelușul lor, în momentul în care au văzut că absolut nimeni nu reușea să rețină sau să pronunțe corect „Ottilie”, lucrurile s-au schimbat. 

Foto: Today.com

„Am început să avem îndoieli”, spune Kessler despre momentele de după ce și-au întâmpinat fiica, când oamenii au început să întrebe cum o cheamă. „Țin minte perfect când a intrat asistenta și m-a întrebat cum o cheamă pe fetiță, iar eu am spus „Ottilie”. A stat câteva secundă să proceseze, apoi a întrebat „Cum?”. Iar asta a fost doar începutul”, spune mămica.

„Nimeni își putea aminti acest nume și nimeni nu-l putea pronunța”, spune femeia. „Eu le spuneam: „Dacă îl pronunți cu accent britanic, sună foarte bine!”. Iar cei din jur îmi răspundeau: „Dar tu ești din Maryland”.

 » sursa: qbebe.ro

%d blogeri au apreciat: