Mesajul lui Chirica(primar Iași) către premierul Moldovei: cum poți să te superi pe un repetent la istorie că ia note mici?

Republică dură venit la adresa lui Chicu din partea primarului capitalei Moldovei, Iași, excelența sa domnul primar Mihai Chirica:

„Dar nu suntem supărați, și știți de ce? Pentru că nu aveam și nu am avut așteptări de la domnia voastră. Cum poți să te superi pe un repetent la istorie că ia note mici?”.

Mihai Chirica a continuat:


„Tot ce a făcut și va mai face România pentru cetățenii Basarabiei este pentru că această națiune este călcată în picioare de proprii ei conducători, este umilită și sărăcită, vândută la străini și, mai nou, jignită. Ați jignit România, românii, limba română, istoria noastră comună, moșii și strămoșii noștri, pe propria dumneavoastră mamă și pe copiii care-i aveți. Ați vorbit urât în limba română despre țara care, cu același grai, a întins o mână de ajutor. Și nu suntem o țară bogată, dar din puținul nostru am dăruit celor care au același sânge ca noi.”

Preluat: https://60m.ro/mesajul-lui-chiricaprimar-iasi-catre-premierul-moldovei-cum-poti-sa-te-superi-pe-un-repetent-la-istorie-ca-ia-note-mici/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: