Marcel Ciolacu: Președintele Iohannis ne-a spus care e secretul luptei sale cu pandemia: norocul

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că se bazează pe noroc în lupta împotriva noului coronavirus.

„În sfârșit, președintele Iohannis ne-a spus care e secretul luptei sale cu pandemia: norocul! Ca la păcănelele atât de dragi Guvernului Său!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

„Fatalismul mioritic al domnului Iohannis nu ține loc de măsuri concrete. Nu poți să stai doar cu ochii pe data alegerilor și să privești de la Cotroceni cum totul se prăbușește în jurul tău”, a adăugat el.

„Cred cu tărie că viitorul depinde doar de noi, de fiecare dintre noi, nu de noroc. De aceea, astăzi în Parlament PSD a votat o serie de legi așteptate de întreaga societate: Acordarea stimulentelor pentru profesori și personalul auxiliar (din fonduri europene); Pachetul minim de servicii – o lege esențială făcută în colaborare cu UNICEF, prin care copiii fără posibilități vor primi o șansă în viață pe care nimeni nu le-a dat-o până acum (din fonduri europene); Respingerea ordonanței criminale și antinaționale prin care Guvernul PNL a încercat, din nou, să vândă avuția națională – perlele economiei românești – CEC, Hidroelectrica, Eximbank și tot ce a mai rămas românesc și profitabil; Confiscarea extinsă a averilor – toți cei care nu vor putea justifica de unde au acumulat averi colosale le vor pierde fără drept de apel.

O țară nu se conduce la noroc! Vom lupta în continuare pentru siguranța locurilor de muncă! Pentru un trai mai bun! Pentru investiții în oameni, nu în păcănele”, a mai scris Ciolacu.

Editor : M.B.

 » sursa: www.digi24.ro

%d blogeri au apreciat: