Manipulare grosolană la adresa lui Dan Puric. Nu vorbea de oamenii de la Colectiv ci de forțele oculte ce s- au folosit de Colectiv

O manipulare grosolană circulă pe rețelele de socializare legat de niște declarații care cică ar fi fost date de către Dan Puric.

Declarația scoată din contextul emisiunii este următoarea:

„La Colectiv, haimanalele alea abia se pregăteau cu Jos Biserica, Jos Patriarhul”.

Acest citat a fost preluat și rostogolit de televiziunile și portalurile aservite stângii globaliste.

În fapt cine urmărește toată emisiunea va înțelege la ce anume s-a referit actorul și omul de cultură Dan Puric: el vorbea despre clasa politică românească și grupurile oculte străine ce au drept scop slăbirea puterii poporului român și a statului român.

El vorbea despre faptul că la Colectiv forțe oculte s-au folosit de situația creată pentru a da în Biserica Ortodoxă Română. Această afirmație a lui Dan Puric a fost făcut și în cadrul unor alte interviuri. Redăm mai jos un astfel de extras, în condițiile în care nu dispunem de tot materialul video al emisiunii.

Când Dan Puric se referă la haimanele vorbește în fapt despre forțele oculte care după Colectiv au folosit evenimentul pentru a influența opinia publică și cetățenii pentru a-i îndrepta împotriva Bisericii Ortodoxe Române.

În continuare, dar acest lucru nu se mai vede în extrasele grosolane, Dan Puric subliniază faptul că decizia luată de Patriarh cu ocazia sfintelor sărbători de Paști a fost una prudentă deoarece aceeași binevoitori ar fi aruncat vina pe biserică indiferent care ar fi fost evoluția crizei sanitare.

Ori președintele Klaus Iohannis tocmai de aceea a spus că după sărbători ne vom număra morții, ca să sune ca o amenințare pentru BOR: iată, v-am spus eu că nu este bine. Este evident că România se află pe curba ascendentă a infecției și chiar în fazele sale de început.

Scandalos este că site-uri aparent importante și serioase de știri au preluat informația, asta deși ea este una calomnioasă și mincinoasă.

Preluat: https://60m.ro/manipulare-grosolana-la-adresa-lui-dan-puric-nu-vorbea-de-oamenii-de-la-colectiv-ci-de-politicienii-romani-ce-sau-folosit-de-colectiv/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: