Manifestație de amploare în Chișinău ~ InfoPrut

Partidul Liberal Democrat a rezervat Piața Marii Adunări Naționale pentru duminică, 24 februarie, în intervalul orelor 10.00-22.00.

site-ul Primăriei Municipiului Chișinău

Chișinăul se înverzește duminică. Potrivit informațiilor de pe site-ul Primăriei Municipiului Chișinău înscrise la secțiunea manifestații publice, Partidul Liberal Democrat a rezervat Piața Marii Adunări Naționale pentru ziua de 24 februarie, scopul acțiunii fiind „întâlnirea cu simpatizanții”.

De asemenea, liberal-democrații au mai rezervat o serie de locații, cum ar fi intrarea de pe Bd. Decebal în Parcul „Valea Trandafirilor” și intrarea în Parcul Râșcani, pentru a marca sărbătoarea de„Dragobete”. Reprezentanții formațiunii nu au anunțat deocamdată ce fel de acțiune va avea loc pe 24 februarie în centrul capitalei.

InfoPrut amintește că președintele ONG-ului “Împreună pentru viitor”, Andrei Batereanu, lansase un apel către tinerii din Rep. Moldova pentru a se alătura mitingului de duminică, 24 februarie, ce urma să aibă loc la ora 10:00 în Piața Marii Adunări Naționale.

Preluat: https://infoprut.ro/17701-manifesta%c8%9bie-de-amploare-in-chi%c8%99inau.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: