Kevin Spacey, pus sub acuzare fiindcă ar fi agresat sexual trei bărbați

În urma unei investigaţii, celebrul actor Kevin Spacey (62 ani) a fost pus, joi, sub acuzare de procurorii din Londra, după ce, în urmă cu mai mulţi ani, ar fi agresat sexual trei bărbaţi, potrivit Reuters, care citează Britain’s Crown Prosecution Service. 

Pentru ca acuzațiile să-i fie prezentate oficial, este necesar ca actorul să intre pe teritoriul Marii Britanii, potrivit The New York Times.

Actorul premiat cu Oscar ar fi comis patru fapte de agresiune sexuală în Londra şi în Gloucestershire, în perioada martie 2005 – aprilie 2013, asupra a trei bărbaţi, care acum au 30-40 de ani.

Totodată, o reprezentantă a procuraturii din Marea Britanie a precizat că actorul a fost pus sub acuzare şi într-un alt caz în care „a fost responsabil de implicarea unei persoane într-un act sexual penetrativ, fără acordul acesteia”.

Potrivit Spotmedia.ro, în noiembrie 2017, teatrul londonez Old Vic a anunţat că a primit 20 de acuzaţii separate împotriva lui Spacey, de la 20 de bărbaţi care intraseră în contact cu el la teatru, între 1995 şi 2013. Actorul laureat cu două Oscaruri a pierdut mai multe contracte după ce acuzaţiile au fost făcute publice.

În noiembrie 2021, Spacey a fost condamnat să plătească 31 de milioane de dolari companiei care a produs serialul „House of Cards”, în care a interpretat rolul principal până la concedierea sa.

Spacey, care a fost directorul artistic al Old Vic între 2004 şi 2015, a negat acuzaţiile.

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: