Jurnalist: nimeni nu a avut curajul să facă un protest împotriva defrișărilor ilegale în așa mod – George Simion

Jurnalistul Dan Tanasă încurajează protestul inedit împotriva tăierilor ilegale de păduri va avea loc la Sebeș, sâmbătă, ora 12:00. Acțiunea, spune el, este o reacție mult așteptată și pe care nimeni nu a avut curajul să o ia. 

“Orice persoană educată care vede informațiile care circulă pe internet și anchetele din presă, vede cu ochiul liber că în chestiunea defrișărilor este vorba de o mafie, care este controlată la cel mai înalt nivel a statului român. În momentul în care oamenii văd pe străzi zeci de camioane și vagoane care circulă zilnic cu lemn, ai un demnitar al statului român care spune că de fapt aceste este lemn importat și că am înțeles noi greșit. NU! Românii nu au nevoie să le spunî nici ministrul Mediului, nici premierul, ceea ce văd ei cu ochii lor. În această chestiune este vorba de un furt organizat, de o mafie organizată, de niște băieți protejați de poliție, de Procuratură, din Parchet, din sistemul politic. Este o mafie care, din păcate, a acaparat sistemul decizional al statului român la cel mai înalt nivel. Este inacceptabil ce se întâmplă și singura modalitate este o reacție extrem de fermă și extrem de dură a tuturor cetățenilor pentru că am ajuns într-un punct în care nu se mai poate. Vă felicit pentru că atrageți atenția asupra unei chestiuni deosebit de importante”, a spus jurnalistul Dan Tanasă.

Un protest inedit împotriva tăierilor ilegale de păduri va avea loc la Sebeș, sâmbătă, ora 12:00. Manifestația se va desfășura la porțile grupului austriac Holzindustrie Schweighofer, Kronospan şi Egger, participanții nu vor coborî din mașini și vor respecta toate regulile de distanțare socială.

Preluat: https://georgesimion.ro/stiri/2590/jurnalist-nimeni-nu-a-avut-curajul-sa-faca-un-protest-impotriva-defrisarilor-ilegale-in-asa-mod/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: