„Juriul mi-a dat viața înapoi”. Johnny Depp a câștigat procesul de defăimare împotriva fostei soții, Amber Heard (VIDEO)

S-a dat verdictul în dublul proces de defăimare dintre actorul Johnny Depp și fosta lui soție, Amber Heard, proces care a fost televizat în întregime și care a atras milioane de curioși.

În timp ce Amber Heard a fost prezentă la citirea verdictului, Johnny Depp se afla într-un pub din Anglia, cu mai mulți prieteni muzicieni.

Vinovată!

Un juriu din Virginia (SUA) a găsit-o vinovată de defăimare pe actriță, care se erija în victimă a abuzurilor sexuale și fizice într-un articol semnat de ea și publicat în Washington Post, lucru care a contribuit la știrbirea reputației lui Johnny Depp, care, printre altele, în plină epocă „Me Too”, a pierdut unul dintre rolurile sale emblematice, Jack Sparrow în Pirații din Caraibe.

Celebrul actor a dat-o în judecată pe Amber Heard. Avocații actorului au vrut să demonstreze în primul rând că actrița nu are dreptate atunci când spune că este victimă a abuzurilor, că, din contră, ea a fost cea care l-a lovit și abuzat pe Johnny Depp pe parcursul relației lor furtunoase și că, pe deasupra, a scris acel articol malițios – în care nu-l numește pe Depp, dar face referire la el – cu scopul de a-și promova filmul „Aquaman” și de a-l denigra pe fostul ei soț.

Echipa lui Johnny Depp a extras trei plângeri de defăimare din editorialul semnat de Amber Heard în Washington Post și a cerut despăgubiri de 50 de milioane de dolari.

După un proces care s-a întins pe durata a 6 săptămâni, cu numeroase mărturii și probe, precum și după câteva zile de deliberare, juriul a decis că afirmațiile făcute de Amber Heard nu sunt corecte, ba mai mult că actrița și-a denigrat fostul soț cu rea intenție.

Drept urmare,

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: