Iohannis și Cîțu puși la zidul rușinii de PS Ambrozie: Oameni de nimic, fără credință, mincinoși nemernici care nu-și iubesc poporul. Când s-o clătina mulțimea, să vedeți cum cad și-și rup gâtul toți! Își bat joc de români! Bate-i Dumnezeu să-i bată!

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.

În același timp cu intervenția fermă a IPS Teodosie împotriva discriminării de tip totalitar a românilor prin pașaportul de vaccinare, exprimată în două rânduri de înaltul ierarh, la o dezbatere a societății civile și apoi la emisiunea postului Radio Dobrogea, PS Episcop Ambrozie al Giurgiului a rostit poate cea mai dură predică de până acum a unui Întâistătător la adresa guvernanților actuali. Ierarhul a sărbătorit zilele acestea 21 de ani de când Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, la propunerea patriarhului Teoctist, l-a ales în funcția de episcop vicar patriarhal, cu titulatura „Sinaitul”, hirotonia având loc la data de 15 octombrie 2000 iar din 2006 este Episcop al Giurgiului.

În data de 14 octombrie 2021, Preasfințitul Părinte Episcop Ambrozie, împreună cu un sobor de preoți și diaconi a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie în biserica parohiei Pîslari, din comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu. Biserica parohiei, cu hramul Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași a fost construită în anul 1873.

În cuvântul de învățătura rostit în cadrul Sfintei Liturghii, Întâistătătorul Episcopiei Giurgiului a vorbit despre Sfânta Cuvioasă Parascheva, despre viața sa și despre modelul de viață pe care îl reprezintă. Pentru bucuria duhovnicească a credincioșilor a fost adusă spre închinare Icoana Maicii Domnului – Prodromița, copie lucrată la Sf. Munte Athos, de la Noua Catedrală Episcopală ,,Sf. M. Mc. Gheorghe” din municipiul Giurgiu.

Ierarhul a oferit mai multe daruri, iar copiilor parohiei, Preasfințitul Părinte, le-a dăruit diverse hăinuțe de sezon iar la final toți cei prezenți au primit din partea Ierarhului lor ultimele numere ale revistei „Familia Ortodoxă” și iconițe, transmite canalul Cult Cultură., care a filmat și predica PS Părinte Ambrozie, pe care o puteți audia mai sus.

Redăm pentru cititorii ActivNews principalele extrase care fac trimitere la situația actuală din România și a ce va urma de acum încolo:

„Dumnezeu nu se lasă batjocorit!”

„Zilele trecute la comandă a apărut un reportaj în care este discreditată Biserica precum și Patriarhul și ierahia pentru proiectul național de zidire al Catedralei Mântuirii Neamului. Atunci, la sfințirea din 2018, când a participat și Patriarhul Constantinopolului, Patriarhul nostru PF Daniel, a fost considerat OMUL ANULUI. În anul Centenarului, singurul proiect de țară după 30 de ani de la revoluția din Decembrie, a fost Catedrala
Mântuirii Neamului. Și au venit mii și zeci de mii de oameni iar politicienii au venit și ei, ca pe covorul roșu, să fie văzuți, să apară în fotografii. Iar președintele țării n-a fost prezent.

Președintele țării, care nu face nimic pentru țară
și care DEZBINĂ, a venit la Comana, s-a plimbat cu bicicleta dar n-a
intrat la Mănăstire, unde e înmormântat voievodul binecredincios,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

%d blogeri au apreciat: